Verslag La Dolce Donna Zakenmam Businessweekend

Samen met Irma van der Linden (La Dolce Donna en I-Muri) ben ik woensdag 5 oktober vertrokken naar Italië voor het La Dolce Donna Zakenmam businessweekend.20161006_151637

Op donderdag 6 oktober verzamelde 10 dames waaronder de businesscoach Marieke Anthonisse (Zakenmam) op Schiphol.
We hebben de dames opgehaald van het vliegveld in Turijn en meegenomen naar het vakantiepark I-Muri. Na de borrel en kennismaking zijn we naar een heerlijk restaurant geweest voor een lichte maaltijd.20161019_105300

Voor de vrijdag en zaterdag hebben we voor een aantal dames een heerlijke massage geboekt.

Vrijdag 7 oktober starten de dames na het ontbijt met hun coach. Eerst even gezamenlijk en dan met 1-op-1 gesprekken. Inmiddels is het heerlijk weer geworden en zoekt iedereen een heerlijk plekje in het zonnetje op. Na de lunch op het terrein word er nog even gewerkt. Aan het einde van de middag gaan we met z’n allen naar een wijnproeverij. Om de dag mooi af te sluiten gaan we heerlijke pizza’s eten bij een heerlijk restaurant in de buurt.img-20161008-wa0013

Zaterdag 8 oktober. Ook vandaag starten de dames met hun werk nadat ze ontbeten hebben. We gaan laat lunchen in het dorp. Een aantal kiest er voor om de middag ook te besteden aan hun bedrijf. Maar omdat toevallig dit weekend de truffelmarkt in Alba is gaan we met de andere dames naar Alba. Na een middagje cultuur gaan we heerlijk uitgebreid dineren bij een restaurant een dorpje verder.

Zondag 9 oktober, de laatste dag alweer. Deze ochtend beginnen we met het ontbijt. Als iedereen haar koffer heeft gepakt worden de laatste puntjes op de i gezet qua werken aan haar bedrijf. In het naastgelegen dorp doen we koffie met iets lekkers en zetten we de 10 dames weer af op het vliegveld van Turijn.

Op dinsdag kwamen Irma en ik weer thuis. Vol enthousiasme en blijdschap want in de app-groep die we met de zakenvrouwen hebben worden allemaal20161009_140517 succesmomenten/verhalen gedeeld.

Dank aan alle dames die mee geweest zijn voor hun openheid, hun toewijding, hun gezelligheid en enthousiasme.
Ik wens jullie een succesvolle toekomst met jullie prachtige bedrijven!