La Dolce Donna Zakenmam Business Retraite

Voor de tweede keer de La Dolce Donna Zakenmam Business Retraite gehad.
Ook dit jaar was weer geweldig om de zakenvrouwen te mogen begroeten bij I-Muri in Piëmonte Italië.

De zakenvrouwen hebben 5 dagen aan hun eigen bedrijf gewerkt. De een heeft een businessplan geschreven, de ander heeft eindelijk die lang liggende ideeën eens aangepakt, de volgende heeft haar bedrijf eens goed onder de loep genomen, etc.

Tussen al dat werk door hebben we heerlijk gegeten, hebben de zakenvrouwen van de massage genoten en bij de wijnproeverij geproefd van de heerlijke Italiaanse wijnen. Het mooie weer zorgde voor heerlijk werken aan de rand van het zwembad met uitzicht op de prachtig groene vallei.

Wil jij ook eens in alle rust werken aan je eigen bedrijf meld je dan aan voor de La Dolce Donna Zakenmam Business Retraite van 2018. We hebben 8 plekken en de eerste aanmelding is al binnen dus meld je snel aan op info@ladolcedonna.nl

Binnenkort staat het nieuwe programma op de site van La Dolce Donna. Er zullen wat kleine aanpassingen zijn maar het programma ziet er hetzelfde uit als vorig jaar.

Wie weet zien we elkaar in 2018 in Italië!

Hieronder nog wat impressie foto’s.

 

       !