Zomerse voeten…

Buiten is het nog regenachtig en wat fris. Maar het weer kan ineens omslaan en dan lopen we in jurkjes en open schoentjes. Om te voorkomen dat we binnenkort ineens open schoenen en slippers dragen met onverzorgde voeten heb ik hier alvast een paar tips.

Tip 1: Refresh & scrub (om zelf te doen) Vul een teiltje met warm water. Doe er een paar bruisende balletjes of wat amandelolie bij. Dit reinigt en verzacht je teennagels en laat de vermoeidheid uit je voeten verdwijnen. Scrub je voeten vervolgens met een heerlijke voetscrub. Heb je last van eelt of droge voeten? Een voedende of een speciale eeltcreme is dan een aanrader. Ook kun je je voeten zacht houden door af en toe een voetvijl te gebruiken.

Tip 2: Knippen & masseren (om zelf te doen) Door een voetbadje zijn de nagels meestal nog wat zacht en dit is een goed moment om de nagels te knippen. Probeer dit zo recht mogelijk te doen en vijl de randjes weg. Na het scrubben is het fijn om je voeten, nagels en nagelriemen even te masseren. Je kunt hiervoor een speciale olie gebruiken, maar olijfolie uit het keukenkastje werkt ook goed.

Tip 3: Lakken (of laten doen) Uiteraard kun je zelf lakken. Maar je kunt er ook voor kiezen om je tenen te laten lakken met gellak. Maak een afspraak bij Beauty Creation, kom op je slippers en met prachtige droge teennagels ga je weer naar huis.

Stuur een app naar 0621216019 voor een afspraak!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *