Beauty Creation

Wie  en wat is Beauty Creation?willem-hoogendoorn-fotografie034

Mijn naam is Marjolein Jansen-de Vries.
Ik ben getrouwd en heb twee dochters.

Ik ben begonnen als secretaresse/administratief medewerkster. Na een aantal jaar ben ik gevraagd om als medewerker van een communicatie afdeling aan de slag te gaan. Dit heb ik met heel veel plezier 12 jaar gedaan. In die 12 jaar is een deel van het bedrijf als dochteronderneming verder gegaan. Het moederbedrijf besloot het goedlopende bedrijf toch weer terug te halen. En zo gebeurde het dat er functies dubbel waren en ik een andere baan moest zoeken. Ik besloot een opleiding te gaan doen voor visagiste. Iets wat ik vroeger ook al heel graag had willen doen. Tegelijkertijd ben ik begonnen met de opleiding voor nagelstyliste. Beide heb ik met goed gevolg afgerond.

In 2012 ben ik voor mezelf begonnen en heb Beauty Creation opgericht.

Beauty Creation is begonnen met visagie en nagels.
Visagie:
Ik verzorg de visagie voor bruidjes of voor als iemand een mooie make-up wil voor een feestelijke aangelegenheid. Voor workshops ben ik ook beschikbaar. Af en toe komt de vraag of ik de visagie wil verzorgen voor een commercial of opnames voor e-learning. Jaarlijks verzorg ik ook de visagie voor een korte film, 48-hours film en heb meegewerkt aan een speelfilm.
Nagels:
Als professionele nagelstyliste verzorg ik de nagels van heel wat dames. Thuis of op locatie en regelmatig verzorg ik kinderfeestjes of geef ik workshops.

Na verloop van tijd kwam er steeds meer bij en nog steeds ben ik volop in beweging. Zo ben ik regelmatig te vinden bij retraites van La Dolce Donna. Hier ben ik de ondersteuning van de organisatie en geef ik af en toe een visagie behandeling of manicure.

Kijk dus rustig even op de pagina en like de FB pagina van Beauty Creation om op de hoogte te blijven.