Samenwerking

Afgelopen jaren heb ik voor het La Dolce Donna vrouwen verwenweekend de nagelstyling gedaan.
In 2016 vond de eerste editie van het La Dolce Donna Zakenmam Businessweekend plaats. Ik ben mee geweest als ondersteuning van La Dolce Donna.
Vanwege het grote succes tijdens en na dit weekend heeft er in het najaar van 2017 een tweede editie plaats gevonden. Inmiddels staat de derde editie voor 2018 al weer gepland!
Binnenkort volgt er meer info.

 

La Dolce Donna Zakenmam weekend 12-16 september 2018la_dolce_donna011-300x205

Focus op 2019!

De unieke samenwerking tussen La Dolce Donna en Zakenmam geeft je de tijd om 5 dagen ongestoord te focussen op jouw bedrijf en jouw plannen voor 2019. Zonder onderbrekingen, stoorzenders of dagelijkse routinehandelingen, enkel bouwen aan je onderneming en geconcentreerd tijd besteden aan het (her)schrijven van je businessplan voor 2019 of werken aan andere taken waar je eens rustig tijd aan wilt besteden.

Onder begeleiding van business coach Marieke Anthonisse krijg je alle tijd, ruimte en tips om jouw plan en doelen op orde te krijgen. Marieke begeleidt je in het proces waar nodig. Je hebt de mogelijkheid te sparren met mede-onderneemsters die tegen dezelfde obstakels aanlopen als jij en je krijgt voldoende tijd om in alle rust jouw ideeën te formuleren en op papier te zetten in een overzichtelijk en werkbaar document.

Irma van der Linden van La Dolce Donna en ik leggen je 5 dagen lang in de watten terwijl jij je richt op jouw bedrijf. Tussen het werken door geniet je van fantastische maaltijden, heerlijke wijnen en heb je voldoende tijd om te relaxen en te genieten. La Dolce Vita op z’n best!

De eerste plekken zijn al gereserveerd. Dus wil je dit unieke Business Weekend zelf ervaren kijk dan voor uitgebreide informatie op: http://www.ladolcedonna.nl/weekendarrangementen/

 

Italië op maat of een Retraite

Wil jij ook een heerlijk verzorgd weekend met je vriendinnengroep of wil je een retraite in Italië, laat het ons weten en wie weet kunnen we samen iets moois neerzetten!